Suninen karisti apinan selästään ja ajoi Korsikan MM-rallin viidenneksi

Alkukauden huonot rallit olivat Korsikalla vain kaukainen muisto, jonka Teemu Suninen painoi unohduksiin Korsikan MM-rallin viidennellä sijallaan. Eroa rallin voittaneeseen Thierry Neuvilleen kertyi 1.24,6 minuuttia.

Neste Rallin 2019 Rally Guide 1 on julkaistu

Ensimmäinen virallinen asiakirja, joka paljastaa Neste Rallin 2019 kaikki salaisuudet kilpailijoille, median edustajille ja suurelle yleisölle, on julkaistu. Rally Guide 1, joka julkaistaan ainoastaan englanniksi, löytyy näiltä verkkosivuilta Kilpailijat-osiosta.

Ylen lähetykset Korsikan MM-rallista

Rallin MM-sarja jatkuu tulevana viikonloppuna 28.-31.3. Ranskalle kuuluvalla Korsikan saarella.

Suninen aikoo hyödyntää nuoruutensa asfalttikokemuksen Korsikalla

Teemu Suninen lähtee odottavin mielin huomenna alkavaan Korsikan MM-ralliin. Kausi on alkanut Ford-kuljettajalta kaksijakoisesti, joten ensisijaisesti mies suunnittelee käännettä tasaisempiin suorituksiin.

Korsikan kurveihin neljä suomalaista - Suniselle etua kartingista?

Rallin MM-sarja 2019 jatkuu tulevana viikonloppuna legendaarisella Korsikan MM-rallilla. Takaisin Eurooppaan Meksikon kisan jälkeen siirtynyt MM-sarja vaihtaa näin ollen mantereen lisäksi ajoalustaa, sillä kyseessä on kauden ensimmäinen niin sanotusti puhdas asfalttiralli.

Rovanperä innoissaan ensimmäisestä Korsikan MM-rallistaan: ”Täysin ainutlaatuinen ralli”

Monte Carlossa ja Ruotsissa saavuttamiensa kakkossijojen jälkeen Kalle Rovanperä janoaa lisää hyviä tuloksia WRC2 Pro –luokassa. Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen kilpailevat Korsikalla ensimmäistä kertaa.

Syksyllä julkaistaan kirja Tommi Mäkisestä

”Jos pitäisi lähteä kuuhun, pitäisi mennä Nasan juttusille. Mutta kun tehdään ralliautoja, pärjätään ihan omilla avuilla, tiedoilla ja taidoilla. Pitää uskaltaa lähteä ja valita oikeat ihmiset ja saada porukka tekemään.” – Tommi Mäkinen

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports ja ICT-toimija Office Management yhteistyöhön

Neste Rallin järjestäjä AKK Sports Oy ja Office Management Oy ovat allekirjoittaneet 15.2.2019 yhteistyökumppanisopimuksen Suomen MM-rallin ICT-ratkaisun toteutuksesta.

Rallin MM-sarja vahvisti ennätykselliset TV-lukemat – Suomen MM-ralli suosituimpien joukossa

Rallin MM-sarjan promoottorin, WRC:n teettämän tutkimuksen mukaan MM-sarjan TV-lähetysajat kasvoivat peräti 140 prosenttia kuudessa vuodessa. Samalla maailmanlaajuinen TV-katsojaluku saavutti 800 miljoonaa jo toisena vuotena peräkkäin. TV-markkina-alueilla mitattuna Suomen MM-ralli, Neste Ralli, sijoittui kuuden parhaimman joukkoon. Lisäksi MM-sarjaan osallistuvien automerkkien media-arvo on lisääntynyt ja digitaalisen sekä sosiaalisen median tilanne on vahva.

AKK hakee sisällöntuottajaa

Suomalaisen autourheilun kattojärjestö AKK hakee sisällöntuottajaa määräaikaiseen työtehtävään.

Yle: Ogier dominoi Meksikossa

Ylen mukaan Citroenin Sebastien Ogier otti maistuvan revanssin Meksikosta jäätyään pistesijojen ulkopuolelle Ruotsin MM-rallissa.

Neste Ralli on Jyväskylän Kirittärien kummitapahtuma myös kaudella 2019 - Camilla Kirsilästä rallin kummipelaaja

Neste Ralli ja naisten suomenmestaruuden viime vuonna pesäpallossa voittanut joukkue, Jyväskylän Kirittäret jatkavat yhteistyötä. Suomen MM-ralli ja Kirittäret tulevat tekemään sekä markkinointiin että promootioihin liittyvää yhteistyötä, joka näkyy ja kuuluu kevään ja kesän myötä suomalaiselle urheiluyleisölle.